Полторак приїхав на репетицію параду на метро. ФОТО

 

Міністр оборони Степан Полторак у середу, 16 серпня, приїхав на репетицію військового параду до Дня Незалежності на метро.
Про це інформує прес-служба “Київського метрополітену“.

Пересісти на підземний вид транспорту главі оборонного відомства довелося через часткове перекриття транспортного руху на Хрещатику.

Разом із Полтораком на метро проїхався і його помічник Юрій Бірюков.

Ввечері 16 серпня на Хрещатику відбулася репетиція військового параду до Дня Незалежності. Частина вулиці була перекрита для руху транспорту з 21:00 до 2:00.

Це перше вечірнє тренування особового складу до параду-2017 власне в центрі Києва.

“Глава вітчизняного оборонного відомства перевірив хід підготовки особового складу, який залучається до військового параду”, – інформує прес-служба МОУ.

Фото: МОУ

Репетиції параду також пройдуть 18 і 22-24 серпня. Рух у центрі Києва під час їх проведення також буде обмежено.

Зазначається, що в урочистих заходах з нагоди святкування 26-річниці Незалежності України візьмуть участь близько 4,5 тисяч військовослужбовців зі Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітників Національної поліції України.
Також у параді братимуть участь 10 підрозділів військових з інших країн. На урочистості запрошені закордонні партнери, представники оборонних відомств і 11 делегацій міністерств оборони країн-партнерів.

Під час проведення параду військовим частинам і з’єднанням, які проявили мужність і героїзм та відзначились в ході бойових дій на сході України буде присвоєно почесні найменування та вручено бойові прапори.

На параді зіграють новий Марш українського війська – видозмінений Олегом Скрипкою гімн Організації українських націоналістів “Зродились ми великої години”.
Крім того, на параді зіграють​ марш, написаний композитором Миколою Лисенком, який використовувала Армія Української Народної Республіки.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна