На Параді незалежності будуть 10 країн і 11 міністрів оборони, – Полторак

 

Військовий парад у Києві з нагоди 26-ї річниці незалежності України 24 серпня відвідають 11 міністрів оборони та 10 підрозділів різних країн.
Про це заявив міністр оборони Степан Полторак 16 серпня після представлення генерал-лейтенанта Анатолія Сиротенка як нового керівника Національного університету оборони.

“Я хотів би сказати, що сьогодні в параді будуть приймати участь десять підрозділів різних країн світу, і з них дев’ять країн – це країни Альянсу (НАТО), і одна країна, яка прагне вступити в Альянс (Грузія)”, – сказав генерал армії Полторак.

“Крім того, на моє запрошення в Україну прибудуть одинадцять міністрів оборони, які так само разом з нами будуть святкувати свято незалежності України”, – сказав міністр.

Він уточнив, що серед іноземних міністрів оборони, своє погодження на приїзд до України дав міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич.

Читайте також:
Полторак у Варшаві: обговорив російські загрози,
вшанував польських героїв і вояків УНР

Генштаб показав репетицію параду з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна