Прокуратура перевіряє ухиляння від сплати податків нардепом Мураєвим

 

Генеральна прокуратура розслідує можливе ухилення від сплати податків позафракційним нардепом Євгеном Мураєвим (колишній “Опозиційний блок” і Партія регіонів).

Про це повідомляють “Українські новини” з посиланням на матеріали Печерського райсуду.

Досудове розслідування встановило, що Мураєв подав до Національного агентства щодо запобігання корупції електронну декларацію за 2015 рік, в якій вказав 2 млн. доларів, 1 млн. євро і 18,5 млн. гривень готівкових коштів. Крім того, вартість задекларованого автомобіля депутата становить 960 тис. гривень.

При цьому, за даними Державної фіскальної служби, офіційні доходи Мураєва за 2007-2015 роки склали лише 1 751 957 гривень.

Суд задовольнив клопотання прокурора і призначив позапланову документальну перевірку Мураєва з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства за період з 1998 по 2016 роки. Організація перевірки доручена співробітникам ДФС.

Читайте також:
Мураєв звільнив з каналу NewsOne ведучого Миколу Вересня,
який облив водою сепаратиста. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна