Бойовики “ДНР” вчинили бійку при крадіжці кавунів, є загиблі й поранені, – ГУР

 

Про чергові випадки скоєння бойовиками на Донбасі правопорушень і злочинних дій у відношенні до місцевого населення повідомило Головне управління розвідки МОУ.

“Зокрема, 12 серпня ц.р. військовослужбовці 9-го окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу (“ДНР”) при спробі крадіжки кавунів вчинили бійку з цивільними із застосуванням зброї. В результаті підриву ручної гранати загинула одна цивільна особа та один військовослужбовець, ще один отримав поранення”, – ідеться у зведенні від 14 серпня.

Також ГУР інформує, що 13 серпня бойовик одного з підрозділів 2 АК (“ЛНР”), перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

“Рухаючись з перевищенням швидкості на власному автомобілі у місті Луганськ, він зіткнувся з маршрутним таксі з пасажирами, яке зупинилось перед знаком світлофора. Водій маршрутного транспортного засобу та декілька пасажирів отримали поранення”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Вісім “200-х”. Міноборони прозвітувало про кількість убитих “сепарів” за тиждень. ІМЕНА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна