АТО: менше обстрілів, але є загиблий і поранений

 

У районі проведення АТО минула доба відзначилась зменшенням інтенсивності обстрілів позицій ЗСУ з боку російсько-окупаційних угруповань. Здебільшого противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети, повідомляє прес-центр штабу операції.

Загалом за добу незаконні збройні формування 15 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.
В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Ще один воїн загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік селища Піски.

Наприкінці доби на Луганському напрямку бойовики двічі з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Станиці Луганської, а укріплення у селищі Щастя обстріляли із зенітної установки. Крім того, ввечері, бандити майже годину з мінометів калібру 82 мм та гранатометів били по українських позиціях у районі Кримського.
У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів, зазначили у штабі.

На Приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти ЗСУ у Талаківці і Водяному.

Читайте також:
Через обстріли бойовиків патруль ОБСЄ не потрапив у Маріуполь,
а бійця ЗСУ поранили

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна