Позиції сил АТО біля Маріуполя відвідав начальник штабу Сухопутних військ ЗС США

 

Передові позиції українських бійців поблизу Маріуполя днями відвідав начальник штабу Сухопутних військ Збройних сил США, чотиризірковий генерал Марк Міллі. Про це 10 серпня відвідав прес-центр штабу АТО.

Гості обговорили питання оперативної обстановки в районах виконання завдань ОТУ “Маріуполь”, становище сил АТО.

“Присутні також обговорили питання щодо використання станцій контрбатарейної боротьби, які знаходяться на озброєнні провідних країн світу, з метою впровадження їх досвіду при створенні перспективних станцій для озброєння Сухопутних військ Збройних сил України”, – ідеться в повідомленні.

Після робочої частини зустрічі генерал Марк Міллі поспілкувався з українськими військовими.

“Ви єдині, хто має реальний, справжній бойовий досвід проти існуючого ворога. Я також дослухаюся до вашого досвіду, і я впевнений, що скоро завдяки бойовому духу ви зупините ворога й відновите суверенітет і територіальну цілісність”, — зазначив Марк Міллі.

На знак особистої поваги до військовослужбовців ЗС України Марк Міллі вручив українським бійцям іменні медальйони СВ США.

Делегацію супроводжували генерал-лейтенант Ігор Довгань від Сухопутних військ ЗСУ, керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Олександр Локота, командир ОТУ “Маріуполь” полковник Ігор Красота.

Читайте також:
Спецпредставник США Курт Волкер відвідав Авдіївку. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.