З початку року Росія заслала в Україну 29 “злодіїв у законі”, щоб дестабілізувати ситуацію, – Князєв

 

Росія засилає в Україну “злодіїв у законі”, щоб дестабілізувати криміногенну обстановку. Лише за останні 7 місяців українські правоохоронці зафіксували 29 таких випадків.

Про це під час селекторної наради заявив голова Нацполіції України Сергій Князєв, повідомляє прес-служба НПУ.

Зокрема, Князєв нагадав випадок, коли в аеропорту “Бориспіль” був затриманий один з кримінальних авторитетів, який дав свідчення про те, що Кремль цілеспрямовано направляє злочинні елементи в Україну.

“Останнє затримання в міжнародному аеропорту «Бориспіль» ще раз підтвердило, що Росія засилає «злодіїв у законі». Після допиту затриманого в «Борисполі», а потім видворення з країни «злодія в законі» на прізвисько «Пецо», ми отримали чітку відповідь – їм дана команда дестабілізувати криміногенну ситуацію в нашій державі“, – розповів голова Нацполіції України.

Читайте також:

У Києві КОРД затримав грузинського злодія в законі, який міг працювати на РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна