Мешканців Сєвєродонецька просять не виходити на вулицю через антитерористичні заходи

 

У Сєвєродонецьку буде проведено антитерористичні заходи, мешканців міста просять не виходити на вулицю без нагальної потреби.

Про це написала у “Фейсбуці” близько 15-ї години 7 серпня прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

“Найближчим часом у місті Сєвєродонецьк Службою безпеки України будуть проводитися превентивні заходи з протидії терористичній та диверсійній загрозам”, – йдеться в повідомленні.

“Поліція звертається до мешканців міста [з проханням] не панікувати, під час проведення заходів не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і т.ін.”, – написала речниця поліції.

У випадку отримання інформації “про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків” правоохоронці просять негайно повідомляти про це на адресу чергових служб: Управління СБУ в Луганській області (тел. 0645-23-31-46) або Головного управління національної поліції в Луганській області (тел. 102; 0645-24-20-42).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна