Порошенко прилетів на Вінниччину винищувачем і заявив про 1 млрд. грн. ФОТО

 

Президент Петро Порошенко на винищувачі МіГ-29 прибув на військовий аеродром у Вінницьку область, щоб привітати військових льотчиків з їхнім професійним святом.
Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Літаком МіГ-29 прибув до військового аеродрому Вінничини, щоб привітати військових льотчиків з нагоди Дня Повітряних сил. Щиро дякую за бездоганну військову службу усіх, хто сьогодні перебуває на сторожі неба незалежної України. Мирного неба!” – написав Порошенко.

В ході робочої поїздки на Вінниччину Порошенко заявив, що на відновлення озброєння й техніки Повітряних сил ЗСУ з держбюджету виділено більш як 1 млрд. грн.

“На відновлення боєздатності, утримання та експлуатації та ремонт озброєння і військової техніки Повітряним силам України виділено з державного бюджету понад понад мільярд гривень”, – цитує президента УНІАН.

“Бойовий склад вже поповнили відремонтовані та модернізовані літаки, зенітні, ракетні та радіолокаційні комплекси. Впродовж першого півріччя після модернізації та ремонту до бойових військових частин вже поставлені літаки Су-24М, Су-25М1, Су-27БМ1, Міг-29, Ан-26, Л-39, радіолокаційні комплекси «Малахіт», «Пелікан» тощо”, – зазначив Порошенко.

Фото: АП

Читайте також:
Гелікоптерний скандал: навіщо командувача ВПС
із центра Чернігова забирав вертоліт. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна