Доба АТО: 21 обстріл, б’ємо у відповідь, без втрат

 

За минулу добу, 3 серпня, незаконні збройні формування на Сході 21 раз обстрілювали позиції Збройних сил України. Тричі ворог застосовував міномети, 14 разів – гранатомети, один раз бив з озброєння БМП. Втрат серед українських військових немає.

З опівночі і до 18-ї години на Луганському напрямку злочинці зі стрілецької зброї відкривали вогонь по українських укріпленнях на підступах до Новоолександрівки, а по опорних пунктах у Кримському та Новотошківському били ворожі гранатомети.
Ввечері злочинці застосовували стрілецьку зброю і гранатомети неподалік Новоолександрівки, Станиці Луганської та Новотошківського.

На Маріупольському напрямку близько 14-ї години противник випустив вісім мін калібру 82 міліметри неподалік Павлополя.
Після 18:00 противник обстрілював з великокаліберних кулеметів та гранатометів українські укріплення у Водяному.

На Донецькому напрямку злочинці з гранатомету обстріляли шахту “Бутівка”. Ввечері ворог тут майже дві години бив з гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БПМ.
Також після 18:00 двічі під гранатометний вогонь потрапили наші опорні пункти на південних околицях Авдіївки та поблизу селища Луганське.

“У відповідь на провокації незаконних збройних формувань сили АТО оперативно відкривали вогонь, тож протистояння було не тривалим”, – заявили у штабі.

 

Читайте також:
На Донеччині Турчинову показали систему придушення телемовлення з непідконтрольних територій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна