На Донеччині Турчинову показали систему придушення телемовлення з непідконтрольних територій

 

У четвер, 3 серпня, в приміщенні міськради Покровська на Донеччині в присутності секретаря РНБО Олександра Турчинова було продемонстровано сучасну методику придушення телевізійного мовлення з непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей, яку розробила одна з провідних українських компаній.
Про це повідомила прес-служба штабу АТО.

Зазначається, що дана методика дозволяє “ефективно створювати перешкоди в трансляції до 10 каналів ворожого мовлення одночасно, а також забезпечує безперешкодну роботу українських каналів, які працюють на частотах, що блокуються”.

Керівник антитерористичної операції також ознайомив Олександра Турчинова зі станом справ в районі відповідальності однієї з бригад сил АТО на Луганському напрямку.

На позиції українських захисників голова Радбезу поспілкувався з офіцерами й солдатами, поцікавився проблемними питаннями і потребами та пообіцяв сприяти у їх вирішенні. Він також проінформував військовослужбовців, що нещодавно надіслав до Кабінету Міністрів пропозиції щодо формування оборонного бюджету нашої країни, які передбачають суттєве підвищення грошового забезпечення військовослужбовців.

Також у Покровську Турчинов зустрівся з міським головою і городянами.

Читайте також:
У Новоайдарському районі збудують 134-метрову телевежу
для мовлення на Луганськ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна