Трамп звільнив директора Білого дому з комунікацій Скарамуччі через 10 днів після призначення

 

Ентоні Скарамуччі залишить пост директора з комунікацій Білого дому, пропрацювавши на ньому лише 10 днів.

“Ентоні Скарамуччі залишить пост директора з комунікацій Білого дому. Містер Скарамуччі вирішив, що буде краще, якщо він дозволить главі апарату Білого дому Джону Келлі почати з чистого аркуша і сформувати власну команду. Ми бажаємо йому всього найкращого”, – йдеться в повідомленні на сайті Білого дому.

Дещо раніше про звільнення нещодавно призначеного директора  комунікацій написало видання The New York Times із посиланням на три джерела, інформує УНІАН.

За даними NYT, відставки Скарамуччі вимагав новий глава адміністрації Трампа Джон Келлі.

“Однак поки що незрозуміло, чи залишиться Скарамуччі в Білому домі на іншій посаді, чи буде звільнений остаточно”, – зазначило видання.

Ентоні Скарамуччі був призначений директором Білого дому з комунікацій 21 липня. Одразу після цього у відставку подав прес-секретар президента США Дональда Трампа Шон Спайсер, який назвав призначення Скарамуччі “великою помилкою”.

Також стало відомо, що після призначення Скарамуччі в оточенні президента Трампа дійшло до відкритих конфліктів.

Журнал The New Yorker 27 липня повідомив, що Скарамуччі назвав на той час голову апарату Білого дому Райнса Прібуса “параноїдальним шизофреніком”.

28 липня стало відомо, що президент Трамп звільнив Прібуса з посади голови апарату Білого дому і поставив на цей пост міністра внутрішньої безпеки США Джона Келлі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна