Пенс: Під тиском санкцій поведінка уряду РФ щодо України зміниться

 

Вашингтон дав чітко зрозуміти неприйнятність дестабілізуючих дій РФ в Україні та сподівається на дієвість нових санкцій.
Про це заявив віце-президент США Майк Пенс 30 липня під час візиту до Естонії, коментуючи ухвалені Конгресом санкції проти Росії.

“Президент дав чітко зрозуміти, що скоро він підпише законопроект щодо санкцій, який прийняв Конгрес, щоб цьому протидіяти. Президент та я дуже сподіваємось, що поведінка російського уряду зміниться, як стосовно України, так і стосовно підтримки режимів Ірану та Північної Кореї”, — сказав Майк Пенс, якого цитує “Голос Америки”.

Нагадаємо, Сенат США підтримав санкції проти РФ і передав документ на підпис Трампу.
Натомість російський президент Володимир Путін заявив, що Росії доведеться відповісти на санкції США. Згодом Путін сказав, що 755 працівників американських дипломатичних представництв повинні будуть покинути РФ.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна