Противник під вогневим прикриттям наступав на Катеринівку, бій тривав годину

 

Близько опівночі, з початком доби 25 липня, ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по опорному пункту сил АТО в районі Катеринівки. За декілька хвилин група бойовиків під вогневим прикриттям впритул наблизились до укріплень ЗСУ.

“Зав’язався бій, який тривав майже годину. У результаті цього бойового зіткнення бандити відійшли. Ця сутичка вчергове показала противнику, що сили АТО не лише знаходяться у повній бойовій готовності, а й можуть швидко і жорстко відповісти ворогу”, – повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18:00.

За даними штабу, також уночі російсько-терористичні угруповання з мінометів били по позиціях ЗСУ в Красногорівці, що на Маріупольському напрямку.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Новоолександрівці та Новозванівці, а близько 12-ї години дня відкривали неприцільний вогонь з гранатомета і стрілецької зброї по наших позиціях у Новотошківському та Кримському.

Читайте про минулу добу:
АТО: 27 обстрілів, троє поранених, результативний вогонь у відповідь

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна