Українська розвідка дізналася про сім небойових смертей у лавах “сепарів”

 

Серед особового складу у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ на Донбасі спостерігається низький рівень морально-психологічного стану, продовжуються випадки грубого порушення військової дисципліни.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, під час встановлення розтяжки у стані алкогольного сп’яніння з використанням гранати Ф-1 поблизу власної позиції загинув військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, ще четверо отримали важкі поранення.
Командування полку у доповіді вищому керівництву видало втрати особового складу як наслідок “обстрілу сил АТО”.

Повідомляється також, що час збройної сутички 19 липня між особовим складом одного з підрозділів 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК та представниками т.зв. “правоохоронних органів ДНР” вбито одного військовослужбовця та двох “міліціонерів”, ще п’ятеро учасників конфлікту дістали поранення.

Крім того, під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбито трьох і поранено семеро військовослужбовців окремого комендантського полку (Луганськ) та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК.

Читайте також:
П’яний броньовик “ДНР” переїхав цивільне авто, водій загинув, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна