Третій вибух за тиждень: на Рівненщині внаслідок “розваг” із гранатою загинули троє чоловіків

 

У смт Зарічне Рівненської області 18 липня близько 23:00 в одному з будинків пролунав вибух, внаслідок чого загинули троє чоловіків – 49, 45 і 25 років.

Як інформує прес-служба Національної поліції України, причиною вибуху стало необережне поводження з гранатою РГД-5.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в гості до найстаршого із загиблих прийшов 45-річний товариш. Обоє сіли вечеряти, коли до помешкання прийшов 25-річний знайомий, який проживає неподалік. Зі слів 18-річної дочки власника будинку, молодий чоловік приніс до оселі предмет, зовні схожий на гранату.

“Через деякий час дівчина пішла до родичів, а чоловіки залишились продовжувати застілля. І вже близько 23-ї години у будинку пролунав вибух, у результаті якого усі троє чоловіків загинули на місці трагедії”, – йдеться в повідомленні НП.

Уламки гранати правоохоронці вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За фактом загибелі трьох людей поліцейські розпочали досудове розслідування.

Як інформувала “Новинарня“, 17 липня в результаті вибуху гранати РГД-5 у Малиновському районі Одеси загинув 16-річний підліток, ще двоє його друзів госпіталізовані з пораненнями.

Наприкінці попереднього тижня через вибух гранати в селі на Полтавщині загинули 34-річний чоловік і 16-річний юнак, його одноліток перебуває у важкому стані.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна