Сепаратисти “ДНР” “шукають” зниклого в Донецьку проукраїнського журналіста Асєєва через інтернет

 

Сепаратисти “ДНР” оголосили в розшук журналіста Станіслава Асєєва, який вів блог про становище на окупованій території Донеччини та дописував для українських ЗМІ під псевдонімом “Станіслав Васін”.
Про це повідомляє так звана “поліція ДНР” на своєму каналі в Youtube. ”

“Розшукується безвісти зниклий житель Донецька Асєєв Станіслав Вікторович, 1989 року народження, який 2 червня 2017 року вийшов з дому і не повернувся”, – йдеться в орієнтуванні.

Як інформувала “Новинарня“, останній раз журналіст Станіслав Асєєв виходив на зв’язок 2 червня. Про його ймовірне затримання бойовиками повідомив колишній народний депутат України Єгор Фірсов.

У дописах для українських видань і в соцмрежах Асєєв-Васін об’єктивно висвітлював становище в ОРДЛО та критикував дії бойовиків.

Українські переговорники в рамках ТКГ в Мінську порушували питання про місце перебування Стаса Асєєва, однак представники ОРДЛО заявляли, що їм нічого не відомо з цього приводу.

5 липня міжнародна правозахисна організація Amnesty International в Україні закликала бойовиків “ДНР” розкрити місцезнаходження Асєєва.

Читайте також:
Місія ООН намагається шукати зниклого в Донецьку журналіста Стаса Асєєва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна