В офісах Клименка та в редакції “Вестей” проходять обшуки

 

Прокуратура і Національна поліція проводять обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку.

Про це вранці 14 липня повідомляє “Українська правда” з посиланням на заступника генпрокурора – головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Він уточнив, що обшуки проводяться в офісних приміщеннях, які належать компанії “Юнісон”, зокрема в офісних приміщеннях у ТРЦ “Гуллівер” у центрі Києва.

ОНОВЛЕНО. Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту Нацполіції та спецпідрозділом “КОРД” проводить “другу хвилю” реалізації у справі злочинної організації Януковича-Клименка. Проводяться 183 обшуки в приміщеннях, які зокрема належать екс-міністру Клименку, повідомив Анатолій Матіос на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Робота журналістів “Радіо Вєсти”, які входять до медіа-холдингу Клименка, та групи компаній “Юнісон” не припинилася”, – зазначив він.

У свою чергу видання “Вєсті”, що належить Клименкові, повідомляє, що силовики прийшли до них у редакцію, яка розташовується в “Гуллівері”, і “наразі робота редакційного офісу заблокована”.

Як відомо, проти екс-урядовця часів Януковича Олександра Клименка порушено низку кримінальних справ. Голосуївський райсуд Києва дозволив судити його заочно.
Він переховується на території Росії і звідти фінансує медіа-холдинг “Вести”, партію “Успішна країна” та ін.

Читайте також:
Нацрада не продовжила ліцензію клименківського “Радіо Вєсті”
– за “сепарів” і Монтян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна