Розенблата виключили з фракції БПП

 

Фракція Блоку Петра Порошенка виключила зі свого складу народного депутата Борислава Розенблата.

Про це у понеділок журналістам заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє “Українська правда“.

“Що стосується Борислава Розенблата, ми заслухали його позицію, було жваве обговорення. Після цього було прийнято два важливих рішення. Перше – Борислав Розенблат був виключений з фракції БПП”, – зазначив він.

“Друге – фракція підтримає в залі подання ГПУ на притягнення Розенблата до кримінальної відповідальності“, – додав Герасимов.

Згідно з повідомленням прес-служби БПП, фракція ухвалила рішення про виключення Розенблата та позитивне голосування за зняття недоторканності на його власне прохання.

Фракція також проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності та притягнення до відповідальності усіх шести народних депутатів, на яких були подання  Генпрокуратури.

Як повідомляла “Новинарня“, 7 липня комітет Регламентний комітет ВР підтримав подання ГПУ на зняття недоторканності з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

Антикорупційні органи звинувачують Розенблата в тому, що та депутат із фракції “Народний фронт” Максим Поляков вимагали хабар від компанії-нерезидента за видобуток бурштину в Україні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна