Відступаючи з-під Кам’янки, противник залишив спорядження і сухпайки виробництва Росії

 

Українські військові виявили в зоні проведення АТО боєприпаси, сухі пайки та військове спорядження виробництва Росії. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Нещодавно, під час проведення заходів з обстеження та зачистки даної місцевості (район Кам’янки) військовослужбовцями одного з підрозділів було виявлено залишки боєприпасів, сухих пайків, медикаментів та військове спорядження російського виробництва”, – сказано в повідомленні.

Оприлюднено відповідні фото – “Донской табак”, “Галеты армейские” тощо.

 

У штабі також підкреслили, що всі спроби бойовиків “посунути лінію фронту в районі Кам’янки зазнали невдачі”.

“На даний час ситуація повністю контрольована українськими військовими зі складу сил антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей”, – відзначили в штабі.

Кам’янка – село Ясинуватського району Донецької області, розташоване в “сірій зоні” між Авдіївкою, Верхньоторецьким і Ясинуватою.

 

Читайте також:
Противник відійшов на старі позиції в “сірій зоні” біля Кам’янки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна