Актору Машкову заборонили в’їзд в Одесу на зйомки нового сезону “Ліквідації”. ОНОВЛЕНО

 

Популярному російському актору Володимиру Машкову заборонили в’їзд в Україну. Таким чином, він не зміг приїхати в Одесу на зйомки нового сезону серіалу “Ліквідація”. Про це повідомив у “Фейсбуці” продюсер Сергій Чліянц.

На думку Чліянца, одеські кінематографісти та артисти залишилися “без відмінної роботи”, а місто – без “улюбленого фільму”.
Продюсер нагадав, що Машков є “почесним громадянином” Одеси.

Раніше Машков потрапив у базу “Миротворець” за візит до окупованого Криму – у 2014-2015 роках актор знімався у фільмі “Екіпаж” на території анексованого РФ півострова.

А в 2014 році Машков зустрівся у Росії з біглим скандальним екс-“регіоналом” Олегом Царьовим. “Передає привіт всім одеситам. Володимир готовий приїхати підтримати одеситів”, – написав тоді Царьов під фото з Машковим.

ОНОВЛЕНО. Служба безпеки України і Держприкордонслужба заперечили поширену в соцмережах інформацію про те, що Володимиру Машкову заборонили в’їзд в Україну.

“На сьогодні, на ранок, таке рішення не приймалося”, – повідомили “Українській правді” в прес-службі СБУ 4 липня.

Речник ДПСУ Олег Слободян зазначив: “На даний момент громадянин Машков не намагався в’їхати до України, не намагався перетнути кордон”.

“Ліквідація” (рос. Ликвидация) — російський багатосерійний художній фільм 2007 року режисера Сергія Урсуляка.
В основі сюжету лежить боротьба радянської влади проти бандформувань в Одесі в 1946 році — після Другої світової війни.
В Україні фільм заборонений до показу із 31 жовтня 2014 року через зйомки в ньому актора Михайла Пореченкова, який незаконно відвідував Донбас і показово обстрілював із кулемета позиції ЗС України.
Також у сюжеті фільму негативно змальовпна УПА, яка нібито вже після війни намагалася захопити Одесу.
Роль Машкова — Давид Маркович Гоцман, підполковник УГРО, начальник відділу боротьби з бандитизмом в Одесі.

Читайте також:
На фестиваль “Атлас вікенд” таки прорвалися росіяни, які перед тим виступали в Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна