Противник відійшов на старі позиції в “сірій зоні” біля Кам’янки. ВІДЕО

 

Спроба бойовиків “ДНР” зайняти нові позиції в “сірій зоні” поблизу Кам’янки Ясинуватського району Донецької області зазнала невдачі.
Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

“Спроба проросійських НЗФ зайняти нові позиції у так званій “сірій зоні” поблизу н.п. Кам’янка остаточно зазнала невдачі. Противник, зазнавши чималих втрат у живій силі та техніці, відійшов на свої вихідні позиції”, – написав він у “Фейсбуці” під заголовком “Добрі новини з АТО”.

За словами підполковника Мироновича, на даний момент сили АТО повністю контролюють ситуацію на цій ділянці лінії бойового зіткнення.

Як повідомляла “Новинарня“, 30 червня заступник командира 72-ї окремої механізованої бригади Олександр Самарський заявив, що бойовики не припиняють спроби перемістити лінію фронту в районі селища Кам’янка під Ясинуватою, в так званій “сірій зоні”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна