Після загибелі Шаповала МОУ і СБУ посилили охорону військових керівників, – Полторак

 

Міністерство оборони України вживає заходи, спрямовані на посилення безпеки керівників, які виконують завдання із протидії російській агресії.
Як передає “Укрінформ”, про це заявив глава МОУ Степан Полторак у четвер, 29 червня, під час робочого візиту в Брюссель, коментуючи загибель у Києві командира підрозділу спецпризначення ГУР Міноборони Максима Шаповала.

“Ми вживаємо комплекс заходів для забезпечення безпеки силових підрозділів, керівників силових підрозділів. На жаль, спеціальні служби країни-агресора працюють для того, щоб максимально нейтралізувати керівників, які здатні грамотно і чітко проводити роботу з ліквідації загроз на сході України. І Міністерство оборони, і Служба безпеки України та інші силові структури вживають відповідних заходів”, – зазначив генерал Полторак.

Міністр оборони наголосив на необхідності розуміння та підтримки з боку громадян, в особливості журналістів, необхідності такої роботи.

Як писала “Новинарня“, вранці 27 червня в Солом’янському районі Києва невідомі підірвали в авто полковника ГУР Міноборони Максима Шаповала.
Версія слідства – відповідь російської сторони чи сепаратистів ОРДЛО за вбивства бойовиків Мотороли, Гіві та ін.
Ввечері того ж дня під Костянтинівкою на Донеччині внаслідок вибуху авто загинув контррозвідник СБУ полковник Юрій Возний, ще двоє військових та місцевий житель зазнали поранень.

Читайте також:
Убивство командира спецпризначенців ГУР МОУ Шаповала:
головна версія – помста за Моторолу й Гіві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна