Через обстріл бойовиками Попасної евакуйовано місію ОБСЄ

 

У ніч на п’ятницю внаслідок обстрілу з боку бойовиків “ЛНР” співробітники місії ОБСЄ були вимушені евакуювати свій польовий офіс в Попасній на Луганщині. Про це вранці повідомляє прес-центр штабу АТО, цитуючи заяву української сторони СЦКК.

“Вночі 29 червня 2017 року НЗФ ОРЛО обстріляли представництво Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, розташоване в місті Попасна Луганської області, застосувавши заборонені Мінськими угодами 82-мм міномети, а також зенітні установки та стрілецьку зброю.
Постраждалих серед співробітників місії ОБСЄ немає”, – йдеться в повідомленні.

“Такими збройними нападами, НЗФ ОРЛО намагаються залякати представників місії ОБСЄ та примусити їх згорнути свою роботу на Луганському напрямку.
Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі дії НЗФ ОРЛО та кваліфікує їх як грубе порушення досягнутих раніше угод”, – зазначили в Центрі.

Читайте також:
АТО: один загиблий, шість травмованих. ЗСУ відповідають на обстріли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна