Багатодітній родині загиблого полковника СБУ Возного в Житомирі дадуть квартиру

 

Багатодітній родині контррозвідника СБУ Юрія Возного, який загинув внаслідок підриву авто на Донеччині, в Житомирі нададуть квартиру.
Як передає “Новинарня“, про це заявив мер міста Сергій Сухомлин.

“Наступного тижня збираємо комісію з розподілу житла для учасників АТО, яка розгляне питання виділення квартири для родини Юрія. Сподіваюся, що члени комісії та депутати міської ради одноголосно підтримають таке рішення”, – написав міський голова у соцмережі в день похорону Возного, 30 червня.

Про позицію мера – виділити житло родині вбитого на Донбасі полковника СБУ – повідомила також перша заступниця голови Верховної ради Ірина Геращенко.

“Тільки-но говорила з мером Житомира Сергієм Сухомлином, він поінформував, що місцева влада вирішила питання з житлом для родини загиблого героя, в якого залишилися малі діти. Наступного тижня родина Юрія Возного отримає квартиру”, – повідомила Геращенко.

Як відомо, в загиблого житомирського контррозвідника залишилися батьки, дружина, троє дітей – дві дівчинки 2004 і 2010 років народження та хлопчик, якому лише півтора місяця.

У зв’язку з трагічною загибеллю Юрія Возного 30 червня в Житомирі оголошено жалобу та приспущено прапори на державних установах, повідомив “Житомир life”.

Похорон Возного відбувся о 16:00 на Смолянському кладовищі Житомира. На цьому цвинтарі також поховані воїни, які загинули в зоні АТО протягом 2014-2017 років.
Перед тим із працівником спецслужби попрощалися в місцевому Будинку офіцерів.

Паралельно в Києві відбувся похорон керівника спецпризначенців Головного управління розвідки МОУ Максима Шаповала.
На церемонії прощання президент Петро Порошенко оголосив, що підписав указ про нагородження Возного Юрія Віталійовича орденом “За мужність” (посмертно).

Возний став 23-м співробітником Служби безпеки України, який віддав своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність держави.

Як повідомляла “Новинарня“, 27 червня в Солом’янському районі Києва невідомі підірвали автомобіль “Мерседес”, внаслідок чого загинув керівник підрозділу спецпризначення Головного управління розвідки Міністерства оборони Максим Шаповал.
Надвечір того ж дня в Костянтинівському районі Донецької області підірвався на міні автомобіль зі співробітниками контррозвідки СБУ. Загинув полковник Юрій Возний, двоє його колег і місцевий житель були поранені.
Представники силових органів України пов’язали ці акції з діями російських спецслужб чи терористів ОРДЛО.

Читайте також:
Після загибелі Шаповала МОУ і СБУ посилили охорону військових керівників, – Полторак

Вибух (?) будівлі інституту в Донецьку: диверсія проти “МГБ ДНР” або стихія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна