Через неявку Януковича суд щодо держзради перенесено

 

Оболонський райсуд Києва у понеділок, 26 червня, почав і відразу переніс на 29 червня розгляд по суті справи про державну зразу Віктора Януковича.

На початку засідання головуючий суддя заявив, що обвинувачуваний Янукович не з’явився на засідання, і передав слово представнику прокуратури, повідомляє “Українська правда”.

Сторона обвинувачення подала суду клопотання про початок спеціального (заочного) судового провадження стосовно Януковича, оскільки він, знаючи про справу проти нього, переховується від слідства.

Як інформувала “Новинарня“, 22 червня Оболонський суд повісткою викликав Януковича на десять засідань.
Раніше суд прийняв до розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента України Януковича в державній зраді і призначив перше засідання на 10:00 26 червня.
У разі неявок за повістками суд зможе перейти до заочного засудження Януковича.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна