Командир полку в “ДНР” зламав підлеглому носа за відмову продовжити контракт, – ГУР

 

На окупованій території Донецької області командир полку “армії ДНР” зламав ніс своєму підлеглому, який відмовлявся підписувати новий контракт на проходження служби.
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“24 червня ц.р. під час проведення виховної бесіди, пов’язаної з відмовою підписувати новий контракт на проходження служби, командир 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу зламав ніс одному з підлеглих військовослужбовців, що викликало обурення особового складу підрозділу”, – повідомили в управлінні розвідки.

Крім того, зазначається, що серед цивільного населення на окупованих територіях Донецької та Луганської областей зростає невдоволення діями військовослужбовців російських окупаційних військ, які у службовий час перебувають у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

“22 червня ц.р. військовослужбовець 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння за кермом автомобіля скоїв ДТП. 23 червня ц.р. затримано командира однієї з рот 2 АК, який керував вантажним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння”, – повідомляє ГУР.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” звільняються через низьку платню і зневагу, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна