На межі з окупованим Кримом ФСБ затримала нелегала-курортника з Кіровоградщини

 

Федеральна служба безпеки Росії на адмінкордоні з Кримом затримала українця, який нібито намагався проникнути на один із кримських курортів в обхід пунктів пропуску. Про це повідомляє РІА “Новости” з посиланням на окупаційне прикордонне управління ФСБ РФ у Криму.

Зазначається, шо інцидент стався в ніч на 21 червня поблизу міста Армянськ за 500 метрів від адмінкордону.

“Чоловік рухався з території суміжної держави (мається на увазі Україна – “Н”) в обхід багатостороннього автомобільного пункту пропуску “Армянськ”. Безперешкодно пройшовши українську ділянку кордону, він був виявлений російськими прикордонниками”, – йдеться в повідомленні.

При перетині українцем адмінкордону спрацювала сигналізація, порушника затримали. Ним виявився житель Кіровоградської області 1988 року народження.

“В ході бесіди з прикордонниками затриманий пояснив, що хотів потрапити в один з курортних міст Криму, однак через відсутність справного документа, що посвідчує особу, вирішив пробратися на півострів “без сторонньої допомоги”, – заявляють у ФСБ.

Проти українця порушили кримінальну справу, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до двох років.

Читайте також:
На кордоні з Кримом в українки вилучили півкіла марихуани у хлібі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна