Садовий: Всі полігони відмовляються брати львівське сміття під тиском силовиків

 

Міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває в критичному стані через сміття, але заявив, що полігони не приймають тверді побутові відзоди зі Львова через тиск силовиків. Про це він сказав в ефірі каналу “Еспресо” 19 червня.

Він зазначив, що зараз ситуація в місті критична, адже там вже 8500 тонн невивезеного сміття.

“У всіх проблемах, які є в місті сьогодні і були вчора, винна одна людина – це міський голова. Така робота мера, і я повністю з цим живу і це усвідомлюю”, – зазначив Садовий.

За його словами, зараз в Україні 5,5 тис. сміттєвих полігонів, які готові співпрацювати зі Львовом для вирішення цієї проблеми. Втім, коли ця співпраця починається, одразу приїжджають правоохоронні органи.

“Вони дають людям зрозуміти: будете допомагати Львову, будете приймати сміття – отримаєте кримінальні справи й кримінальні переслідування”, – пояснив Садовий.

Читайте також:
Голова “Самопомочі” оголосив у ВР голодування через львівське сміття

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна