Путін розповів, коли він “забере Донбас”

 

Президент Росії Володимир Путін на запитання, коли він «забере Донбас», заявив, що аналізує ситуацію, щоб «своєчасно прийняти рішення».
Як передає кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав після чергової «прямої лінії».

Серед відібраних запитань президенту РФ поставили таке: «коли він забере Донбас? тому що там втомилися три роки пройшло, там стріляють, і люди просто не знають, як бути, все зруйновано».

Володимир Путін відповів: «Так, я знаю. Це трагедія, і дуже велика».

Він заявив, нібито Росія зробить все для того, щоб мінімізувати збитки.

«Ви знаєте нашу позицію в цілому. Але ми будемо робити все для того, щоб людей там підтримати, незалежно від зовнішніх чинників. Але дуже розраховуємо на те, що розуму, здорового глузду і відповідального ставлення до справи вистачить і у сьогоднішнього київського керівництва, для того щоб реалізовувати ті угоди, ті домовленості, які були досягнуті в результаті досить складної роботи, маю на увазі насамперед Мінські угоди», – сказав Путін.

На репліку про те, що Мінські угоди не працюють, президент РФ відповів, що «якби їх не було, було б набагато гірше».

«Це абсолютно очевидна річ. Але ми бачимо, що проблеми там не зменшуються, а почасти наростають. І ми будемо аналізувати цю ситуацію, для того, щоб своєчасно прийняти рішення, які будуть адекватні ситуації, що складається», – запевнив Путін.

Читайте також:
Путін відповів Порошенкові на “нємитую Росію” рядком із Шевченка
і територіальними претензіями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна