Стрілянина в Мюнхені: четверо поранених, поліція не розглядає версію теракту

 

Чотири особи отримали поранення сьогодні вранці в результаті стрілянини на залізничній станції Унтерфорінг у Мюнхені.
Про це повідомляє Süddeutsche Zeitung.

За офіційною інформацією, близько 8:20 патрульні намагалися затримати підозрілого чоловіка на станції. В результаті зав’язалася бійка під час якої підозрюваний вихопив в одного з поліцейських табельну зброї і почав стріляти.

Зловмисник кілька разів вистрілив у жінку-поліцейського і поранив ще двох випадкових перехожих. Після цього інші поліцейські, які прибули на виклик, важко поранили підозрюваного.

Чоловіка затримали. Відомо, що йому 37 років, він мешканець Мюнхена.

Поліція заявила, що не розглядає версію теракту. “Злочинець діяв з особистих причин. Немає ніякого політичного чи релігійного підґрунтя”, – повідомили в поліції.

Як писала “Новинарня“, в липні 2016 року в результаті стрілянини в торговому центрі Мюнхена було вбито 9 осіб.
Стрільцем виявився 18-річний місцевий житель німецько-іранського походження, який влаштував стрілянину в 5-ту річницю теракту Брейвіка в Норвегії та наклав на себе руки.
Поліція стверджує, що нападник не був пов’язаний з ІДІЛ.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна