Нічні обстріли сіл під Волновахою: бойовики поцілили в кожен будинок на вулиці. ФОТО

 

Терористи ОРДО в ніч на понеділок, 12 червня, обстріляли два села під Волновахою, в одному з яких зачепили снарядами кожен будинок на одній із вулиць.
Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Донецькій області.

За даними правоохоронців, в селі Ольгинка під вогнем терористів опинилася вулиця Центральна. На ній пошкоджені усі 12 будинків – стіни, вікна, дахи.
Внаслідок обстрілу також пошкоджено електропідстанцію, 140 будинків залишилися без світла.

Обстріл тривав з 2:00 до 4:00 ранку. Коли посеред села почали падати снаряди, мешканці були вимушені залишити будинки та ховатися у підвалах.

Близько 5:00 бойовики відкрили вогонь по селищу Графське (колишнє Комсомольське). Снаряд влучив у дорогу біля гуртожитку лісового коледжу.

Наразі відомо, що люди не постраждали.

Зранку на місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи Волноваського відділу поліції. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 258 Кримінального кодексу (терористичний акт).

 

 

Як повідомлялося, внаслідок обстрілів станом на 7-му ранку понеділка українська Волноваха лишається без води.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна