Побитого охоронця Яроша, який стріляв у таксиста, відпустили під домашній арешт

 

Заводський райсуд міста Кам’янське на Дніпропетровщині звільнив з-під варти охоронця нардепа Дмитра Яроша Михайла Навроцького, якого підозрюють у спричиненні вогнепального поранення, змінивши запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

До суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу – з тримання під вартою на домашній арешт – звернувся захист Навроцького.

Як повідомив “Радіо Свобода” адвокат Сергій Погосян, його підзахисний буде продовжувати проходити лікування в медичному закладі.

Читайте також:
Охоронця Яроша, який стріляв у таксиста, арештували на два місяці.
Адвокат говорить про самооборону

Як інформувала “Новинарня“, 14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, двоє людей були поранені.
За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам – активістам руху “ДІЯ” Дмитра Яроша – на вітання “Слава Україні!”
Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу, йому навмисно прострелили ноги. Стрільці були напідпитку, їх побили.

Спершу вважалося, що стріляв Роман Малісевич. Потім з’ясувалося, що це був Михайло Навроцький.

Поліція відкрила два кримінальні провадження: щодо охоронця Яроша і щодо одного з таксистів.

У травні Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив у зміні запобіжного заходу Навроцькому, не зваживши на аргументи захисту щодо його поганого самопочуття. Того ж дня підозрюваний опинився в реанімації обласної лікарні імені Мечникова, лікарі діагностували в нього перелом кісток черепа, переломи ребер, відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Читайте також:
Ярош про стрілянину свого охоронця в Кам’янському:
Участь у війні – не індульгенція

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна