Для вирішення проблем туристів у перший день “безвізу” МЗС створило робочу групу

 

Міністерство закордонних справ України створило робочу групу для допомоги українським громадянам, які в разі необхідності потребуватимуть допомоги у зв’язку із запровадженням безвізового режиму з країнами-членами ЄС (окрім Великої Британії та Північної Ірландії) та Шенгенської зони.
Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

“Інформуємо, що з метою оперативного реагування та створення сприятливих умов громадянам України для безвізового в’їзду до держав-членів ЄС у МЗС створено робочу групу, яка працюватиме цілодобово з 00 год. 00 хв. 11 червня до 00 год. 00 хв. 12 червня 2017 року (за київським часом) за номерами телефонів: 044-238-16-37, 044-238-18-54 та 044-238-17-49″, – ідеться в повідомленні.

“У разі виникнення проблемних ситуацій, пов’язаних із в’їздом до країн ЄС у безвізовому режимі, просимо контактувати з робочою групою за зазначеними телефонами”, – порекомендували в МЗС.

Як повідомляла “Новинарня“, “безвіз” для підтверджених туристичних поїздок стартує опівночі 11 червня.

Режим поїздок без шенгенських віз, лише за біометричними паспортами, запрацює за місцевим часом кожної країни-члена впродовж ночі 11 червня.

Українські консули цього дня перебуватимуть у міжнародних аеропортах країн-членів ЄС та інших країнах Шенгенської зони і наземних пунктах пропуску у зв’язку із запровадженням безвізового режиму.

Читайте також:
“Таймер безвізу”: Порошенко запустить відлік часу до скасування віз із ЄС,
центр Києва перекриють для святкування

Готуємося до безвізового режиму. Як це працює в Молдові й Боснії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна