Бойовики обстріляли із “ЗУшки” житлові будинки Новолуганського, вбито худобу

 

Проросійські бойовики ввечері у вівторок, 6 червня, обстріляли житлові будинки в селищі Новолуганське Донецької області із зенітної установки. Про це повідомила українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню.

“Близько 18.30 6 червня бойовики обстріляли житловий сектор населеного пункту Новолуганське із зенітної установки ЗУ-23-2. Внаслідок обстрілу повністю згоріла дерев’яна присадибна будова у подвір’ї будинку по вулиці Космонавтів. В будинку на вулиці Мічуріна пошкоджено сарай, гараж та паркан, побито шифер на даху. В будинку по вулиці Сергієнка пошкоджені стіна та хлів, вбито домашню худобу”, – ідеться в повідомленні.

“На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав”, – зазначили в СЦКК.

Спостережна група Центру працює на місці обстрілу.

“Таким чином, НЗФ ОРДО в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі”, – наголошується в повідомленні.

Читайте також:
АТО: з початку доби вже четверо поранених і півсотні обстрілів, зокрема “Градом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.