Нацгвардія отримала партію нових БТР-3ДА, Порошенко похвалився

 

Національна гвардія України отримала партію модернізованих бронетранспортерів БТР-3ДА. Про це президент Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Чергова партія нових БТР-3ДА передана у Нацгвардію! Київський бронетанковий завод оснастив бойові машини сучасним цифровим комплексом з лазерним далекоміром та стабілізатором гармати. Працюємо далі для зміцнення нашої обороноздатності!” — сказано в дописі.

Прес-служба президента оприлюднила інфографіку щодо характеристик БТР-3ДА та відео:

Минулого тижня держконцерн “Укроборонпром” інформував, що випробування техніки ДП “Київський бронетанковий завод” проводилися в присутності представників Нацгвардії на одному з полігонів у Київській області.

“В ході випробувань кожна машина пройшла перевірку відповідності конструкторської та експлуатаційної документації під час марш-кидка по цивільних дорогах і в умовах бездоріжжя, долаючи різноманітні перешкоди”, – зазначили в ДК.

Читайте також:
Порошенко взяв участь у передачі ЗСУ понад 150 одиниць оновленої техніки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна