Бойовики “ДНР” звільняються через низьку платню і зневагу, – ГУР

 

Через низьку зарплату та зневажливе ставлення командирів бойовики, які дислокуються в Новоазовську Донецької області, залишають лави незаконних збройних формувань. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“На кінець травня цього року у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ зросла кількість військовослужбовців, які подають рапорти на дострокове розірвання контрактів внаслідок невдоволення низьким рівнем грошового забезпечення та зневажливим ставленням до них з боку командирів (кадрових військовослужбовців ЗС РФ)”, – йдеться в повідомленні ГУР МОУ.

За інформацією розвідки, звільнитись намагаються військовослужбовці ланки “рядовий–сержант”, а також молодші офіцери, передусім завербовані з місцевого населення.

Зокрема, у 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти 1-го армійського корпусу 15 військовослужбовців із числа зазначених категорій подали рапорти на звільнення та, очікуючи рішення про звільнення, відмовляються повертатись на передові позиції або виконувати інші завдання.

Читайте також січневе повідомлення:
Бойовики самокалічаться, щоб не воювати, і звільняються через недоплати, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна