“Зеніт” звільнив Луческу з посади головного тренера. Яка доля Тимощука?

 

Рада директорів російського футбольного клубу “Зеніт” (Петребург) прийняла рішення про дострокове розірвання контракту з румунським тренером Мірчею Луческу. Як передає “Новинарня“, про це 28 травня повідомив сайт клубу.

“Румунський фахівець очолив синьо-біло-блакитних 24 травня 2016 року. Разом з «Зенітом» Луческу виграв Суперкубок Росії, вийшов у плей-оф Ліги Європи УЄФА та став бронзовим призером чемпіонату країни.
«Зеніт» дякує Мірчу Луческу і його тренерський штаб за роботу і бажає удачі в подальшій кар’єрі”, – сказано в повідомленні.

Як відомо, до переїзду в Петербург Луческу 12 років працював у донецькому “Шахтарі”, з яким виграв 22 трофеї, а в “Зеніті” отримав таку саму зарплату, як від Ріната Ахметова – в “Шахтарі”.
У “Зеніті” перед Мірчею Луческу ставили завдання – вихід у топ-10 Європи та до фіналу Ліги Європи в наступному сезоні.

Помічником тренера Луческу в пітерському клубі нещодавно став українець Анатолій Тимощук, якого на Батьківщині різко критикують за роботу на країну-агресора та клуб, генеральним спонсором якого є “Газпром”.

Читайте також:
Футболіст Тимощук “засвітився” в Петербурзі з георгіївською стрічкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна