У Чернівцях Опоблок не забороняли, – Папієв

 

Народний депутат від “Опоблоку” Михайло Папієв заявляє, що під час сесії Чернівецької міської ради 25 травня не ухвалювали рішення про заборону в Чернівцях партії “Опозиційний блок”.
Про це з посиланням на екс-“регіонала”, екс-голову ОДА Папієва повідомляє “Укрінформ”.

“Інформація, про те, що нібито на 29-й сесії Чернівецької міської ради VII скликання 25 травня депутати ухвалили рішення заборонити діяльність партії «Опозиційний блок», не відповідає дійсності. Це питання взагалі не розглядалося”, – зазначив Папієв.

Як уточнив міський голова Олексій Каспрук у програмі “Пряма відповідь” в ефірі телеканалу “Чернівці”, 25 травня депутати прийняли рішення з рекомендаціями заборонити обіймати посади в міських органах влади колишнім членам Партії регіонів та КПУ, а також помічникам депутатів від цих політичних сил.
Каспрук назвав ухвалене рішення “популістським” та таким, що “не має жодних юридичних наслідків”.

Читайте також:
Люстрація по-буковинськи: в Чернівцях заборонили Опоблок та екс-регіоналів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна