“Народний тил” подарував торецькому волонтеру Єльцю новий бус, замість спаленого “регіоналами”

 

Волонтерське об’єднання “Народний тил” подарувало громадському активісту й волонтеру з Торецька (колишній Дзержинськ, Донецька область) Володимиру Єльцю новий мікроавтобус – замість того, який у квітні спалили невідомі зловмисники.

Про це повідомив у “Фейсбуці” співзасновник “НТ” Олексій Сіхарулідзе.

“Це Володя Єлець. У нього сьогодні (25 травня. – “Н”) день народження.
І у нього сьогодні є машина, на яку ми (ви) зібрали гроші. Замість старої, яку йому спалили певні тварюки (так їм це не минеться”, – написав Сіхарулідзе.

Як повідомляла “Новинарня“, попередній мікроавтобус Єльця згорів у ніч на 10 квітня. Волонтер підозрює в злочині людей нардепа-екс-регіонала Ігоря Шкірі.

Спалений бус Володимира Єльця. Фото з ФБ

Громадська організація “Твоє нове місто”, засновником якої є Володимир Єлець, тісно співпрацювала з волонтерським об’єднанням “Народний тил”.

“Із Торецька до крайніх позицій ЗСУ – всього 5-10 кілометрів. Володя десятки разів возив вантажі «Народного тилу» на різні позиції. Ми слали «Новою поштою» – Володя розкидав уже по сектору”, – розповів у соцмережі співзасновник “Народного тилу” Роман Балан “Сініцин”.

“Володя міг би спокійно жити і працювати в Швеції, що й робив. Але повернувся в рідне місто. В місто де все дуже печально. Місто, де мер – сепар Слєпцов з десятками своїх родичів, кумів і друзів, які як спрут пролізли у всі міські інстанції”, – додав Сініцин.

Раніше ЗМІ писали, що “реальними господарями міста є народний депутат Ігор Шкіря та Ігор Рибак — депутат міськради, до втечі Януковича в Ростов — головний «регіонал» Дзержинська”.

Читайте також:
Меру Торецька вручили підозру в сепаратизмі й хочуть арештувати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна