Волонтерський додаток до смартфонів Wake App – спосіб допомагати армії уві сні

Волонтерський фонд “Повернись живим” започаткував ще один оригінальний спосіб збору коштів на допомогу українській армії – додаток до смартфонів Wake App. Як повідомляє “Новинарня“, це програма-будильник, яка за бажанням власника переказує на допомогу військовим певні кошти за кожну хвилину сну понад встановлений час.

Ніколи раніше допомогти армії не було так легко. Не треба шукати банкомат, не треба відкладати кошти протягом місяця.
Є додаток Wake App, який для нашого фонду створили креативні хлопці та дівчата з AGAMA сommunications та Talan Communications. Завантажити його можна безкоштовно у Google Play і App Store“, – повідомляє фонд на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Цей додаток є функціональним будильником, котрий буде будити вас щоранку і, за кожну зайву хвилину вашого «мирного» сну, буде «списувати» гроші на потреби військових.
Будити вас він буде ніжно. Адже його рінгтон – мелодія пісні «Колискова», слова до якої написав Сергій Жадан, а виконали гурт «Лінія Маннергейма» і Саша Кольцова”, – ідеться в повідомленні.

“Більшості з нас дуже поталанило. Попри те, що ми живемо в країні, у котрій четвертий рік триває війна, ми прокидаємося щоранку від сигналів будильників, а не від вибухів артилерії.
Ми можемо собі це дозволити. Можемо – завдяки людям, які три роки тримають війну подалі від наших домів. Які прокидаються далеко від рідних, але забезпечують нам спокійний сон…
Встановлюйте додаток на свої телефони! Подякуйте військовим, котрі захищають ваш мирний сон!” – закликають волонтери з фонду “Повернись живим”.

Читайте також:
Волонтер Дейнега, “Повернись живим”:
Навіть зараз вдається збирати для армії 0,5 млн. грн. щотижня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна