У Києві розстріляли мотоцикліста. Підозрюваний – відомий “тітушка” Слепченко

 

На Харківському шосе у Києві невідомі розстріляли мотоцикліста, опублікувано фото підозрюваного. Про це повідомляє “Київ оперативний”.

“Невідомі на двох автомобілях розстріляли чоловіка на мотоциклі. Від отриманих поранень мотоцикліст помер”, – йдеться у повідомленні.

В рамках оперативних заходів вдалось встановити особу підозрюваного і те, що він пересувався на автомобілі марки Seat жовтого кольору з державним номером АА5783МЕ.

Як повідомила начальник відділу комунікацій ГУНП у місті Києві Оксана Блищик, попередньо встановлено, що потерпілий їхав мотоциклом і під час руху зловмисник кілька разів вистрілив у його сторону з авто. Чоловік отримав поранення, проїхав кілька метрів і впав.

Поліція звертається до громадян по допомогу у розшуку підозрюваного і вказаного автомобіля.

Варто зазначити, що на опублікованих фото підозрюваний – віце-чемпіон світу з сумо Дмитро Слепченко, який брав участь у зіткненнях біля 223 ОВК під час виборів в 2012 році. В цьому окрузі за депутатський мандат змагалися лідер громадського руху “Кияни передусім!” Віктор Пилипишин і свободівець Юрій Левченко.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна