Затриманий із $3,8 млн. екс-голова Луганської податкової Антипов вийшов під заставу лише 15 млн. грн.

 

Печерський районний суд міста Київ звільнив з-під варти колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Олександра Антіпова під заставу в розмірі 15 мільйонів гривень.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Укрінформ”.

Після повернення з нарадчої кімнати ввечері 24 травня суддя оголосила рішення, згідно з яким суд звільняє з-під варти колишнього очільника податкової служби Луганської області під заставу в розмірі 15 мільйонів гривень. Заставу слідвнести протягом 5 днів.

При цьому прокуратура вимагала арешт на два місяці або 200 млн. грн. застави.

Як відомо, сьогодні правоохоронці затримали 23 колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів та зборів під час 454 одночасних обшуків у 15 областях.
За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, під час обшуку в колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Антіпова було знайдено в сумці та вилучено 3,8 млн. доларів.
Його доставили в Київ гелікоптером.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна