США значно урізають допомогу Україні в 2018 році

 

Державний департамент Сполучених Штатів Америки пропонує в бюджеті на 2018 фіскальний рік втричі скоротити допомогу Україні. Про це йдеться у проекті бюджету в частині закордонних операцій та пов’язаних програм, розміщеному на сайті Держдепу.

У 2016 фіскальному році Україні було виділено 667,099 млн. доларів. Водночас на 2018 фіскальний рік пропонується закласти суму в розмірі 203,780 млн. доларів, передає УНІАН.

Як інформувала “Новинарня“, адміністрація Трампа у своїх пропозиціях до бюджету на 2018 фіскальний рік планує замінити кредитами надання безоплатних грантів на військову допомогу Україні та іншим країнам. У Білому домі зауважили, що ця ініціатива є частиною зусиль зі скорочення витрат на дипломатію, закордонні програми і допомогу на понад 29%.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна