Під Опитним бойовики застосували РСЗВ “Град”

 

Ввечері в понеділок, 22 травня, із настанням сутінок російсько-терористичні війська значно підвищили свою вогневу активність на окремих ділянках лінії зіткнення, застосувавши заборонене мінськими угодами озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, терористи випустили щонайменше півтора десятка реактивних снарядів з РСЗВ “Град” по позиціях Збройних сил України в районі Опитного під Донецьком.

“Окрім того, ускладнилась ситуація у південному та східному передмісті Авдіївки. Там бандити інтенсивно обстріляли наші укріплення з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також стрілецької зброї та гранатометів”, – ідеться в повідомленні.

На Приморському напрямку поблизу Павлополя противник випустив по позиціях сил АТО майже три десятки 120-мм мін.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував, що станом на 18:00 з початку доби бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Внаслідок цього один український військовий отримав поранення.

Читайте також:
Дебальцеве стало ближчим: ЗСУ просунулися вперед, – Мисягін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна