У Києві знайшли гранату Ф-1 на дитячому майданчику. ФОТО

У Києві на дитячому майданчику на вулиці Теліги двоє чоловіків виявили гранату. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Києва.

Вранці 22 травня до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що на дитячому майданчику на вулиці Теліги двоє чоловіків знайшли предмет, схожий на гранату. Вони помітили в піску підозріле кільце, а коли розкопали, побачили гранату.
На місце події негайно направили патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

По приїзду експерти вилучили бойову гранату Ф-1 із запалом, яку направили на дослідження. Працівники поліції також оглянули прилеглу територію.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

 

Триває слідство.null

null

Читайте також:
На Рівненщині дитині підкинули м’яку іграшку із гранатою всередині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна