Луценко розповів, скільки коштів ГПУ стягнула до держбюджету торік і в 2017-му

 

Генеральна прокуратура за минулий рік стягнула до державного бюджету 12 млрд. гривень, цього року, окрім конфіскованих коштів екс-президента України Віктора Януковича та його оточення, було стягнуто вже близько 2 млрд. грн. Як передає УНІАН, про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко під час міжнародного “круглого столу” в Києві 22 травня.

“За результатами минулого року ГПУ стягнула в інтересах держави близько 12 млрд гривень, цього року ми в порядку спецконфіскації стягнули до державного бюджету 1,1 млрд. доларів та цінних паперів на 200 млн. доларів“, – заявив він.

“Скільки за цей рік, за три місяці стягнуто в інтересах держави через представницькі функції та рішення судів – наскільки я розумію – близько 1,5-2 млрд. гривень. Просумувати це дуже легко”, – зауважив генпрокурор.

Читайте також:
ГПУ подала клопотання про заочне засуджння Азарова і Ставицького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна