У Львові Roshen закидали сміттям з вимогою повернути “Вконтакте”

 

У Львові невідомі закидали сміттям вхід до кондитерського магазину Roshen з вимогою повернути доступ до російської соцмережі “Вконтакте”.

Як повідомляє “Захід.нет“, пакетами зі сміттям закидали магазин на вулиці Володимира Великого.

Поруч зі сміттям залишили плакати із написами “Поверни ВК” та “Прибери сміття”.

Фото заваленого сміттям входу до фірмового магазину Roshen у редакцію надіслав очевидець Ігор Пелещак, який зробив його близько 23:30 17 травня.

Черговий менеджер крамниці 18 травня підтвердила, що вранці перед крамницею виявили мішки зі сміттям. Працівники Roshen самостійно прибрали їх, до поліції не звертались.

Як повідомляла “Новинарня“, президент України Петро Порошенко 15 травня ввів у дію рішення РНБО про санкції проти соціальних мереж “ВКонтакте” і “Одноклассники”, а також компаній “Мейл.ру”, “Яндекс” та їхніх сервісів. Доступ до цих сайтів заборонено наразі на три роки.

Читайте також:
Мобільні оператори України вже виконують указ президента
про блокування соцмереж РФ

Садовий та Гройсман оголосили про кінець “сміттєвої блокади” Львова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна