Путін має новий план щодо України, – Тимчук

Президент Росії Володимир Путін має новий план – перетворити Україну на проросійську державу-маріонетку часів Віктора Януковича. Про це розповів депутат від фракції “Народний фронт”, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук, інформує “Апостроф“.

Підтвердження наявності цього плану – заяви ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького про повернення квазіреспубліки до складу України.

“Зараз активно піднімають голову вчорашні “регіонали”, розкручується “Опозиційний блок”. Зважаючи на ресурси, які витрачаються на піар, їх електоральне поле зростає, зокрема на сході і півдні України. Все це на тлі вкрай негативної соціально-економічної ситуації в Україні відкриває для Кремля вікно можливостей у намаганні проштовхувати більш проросійську владу і своїх ставлеників на ключові посади в Україні”, – вважає Тимчук.

На його думку, наступні вибори в Раду можуть стати точкою відліку, коли парламент буде вже “набитий проросійськими елементами і агентурою”. Потім можна буде спробувати нав’язати і президента, який був би більш лояльний до Росії.

Реалізація такого сценарію не змусить Путіна відмовитися від силового сценарію на Донбасі, каже нардеп. За його словами, бойовими діями на Донбасі Кремль зокрема обмежує інвестиції, які могли б підняти економіку України.

Читайте також:
Москва планує масштабну “утилізацію озброєння” на Донбасі, – Тимчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна