Сайт президента DDOSять у відповідь на указ про санкції щодо російських соцмреж

 

Заступник голови адміністрації президента України Дмитро Шимків заявляє, що у вівторок, 16 травня, відбуваються спроби “зламати” офіційний сайт глави держави.
Про це повідомила прес-служба АП на своїй фейсбук-сторінці.

“Від 15:15 ми бачимо відповідь росіян на указ президента, де згадано закриття доступу до російських соціальних мереж. Інтернет-сайт президента зазнає організованої атаки — ми бачимо імітацію переходів та DDOS-атаку із ресурсів Яндексу та VK, що створює штучний трафік, щоб завантажити і “покласти” сервери АП. Наші ІТ-спеціалісти тримають ситуацію під контролем, загрози для роботи інтернет-ресурсу немає”, – сказав Шимків.

Читайте також:
Підраховано аудиторію заблокованих в Україні російських соцмереж. РЕЙТИНГ

Заблоковані указом президента інтернет-ресурси обіцяють “знайти шляхи”

Як інформувала “Новинарня“, президент Порошенко указом 15 травня ввів у дію рішення РНБО про санкції проти 1228 фізичних і 468 юридичних осіб, серед яких російські срвіси “Яндекс”, “Вконтакте”, “Одноклассники”, Mail.ru, “1С”, “Касперський”, “Доктор Веб” та ін. Про це стало відомо 16 травня.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна